Arctic APL81222XLAB

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 16.02.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Sunt tot felul de situatii care va pot duce in momentul in care aveti de spalat si de eliminat rufele murdare sau poate unele articole textile insa la fel de multe sunt si tipurile de ajutoare pentru care puteti opta. Un astfel de ajutor poate fi si Arctic APL81222XLAB insa alegerea sa poate fi un motiv de bucurie pentru ca aduce cu siguranta in slujba voastra anumite caracteristici avantajoase si moderne in acelasi timp.(ACUM la reducere)

Arctic APL81222XLAB

Despre Arctic APL81222XLAB

Pozitionarea Arctic APL81222XLAB intr-o gama moderna de masini de spalat inseamna si faptul ca veti avea un model cu un aspect diferit fata de ce erati poate obisnuiti iar nuanta de antracit ajuta enorm de mult in aceasta directie.

Arctic APL81222XLAB
Arctic APL81222XLAB

Masina de spalat rufe Arctic APL81222XLAB, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, XL Door, Antracit

Tot ca si elemenet vizibil modern veti avea si pozitionarea hubloului in partea maxim superioara, afisajul digital dar si celelalte finisaje si elemente constructive detinute de Arctic APL81222XLAB.

Despre Arctic APL81222XLAB

Spalatul mai usor cu Arctic APL81222XLAB

Citeste si despre Beko DH8444RX

Modernitatea poate sa insemne multe lucruri si nu pentru toti prezenta unui aspect placut este si ceea ce conteaza sau ceea ce inseamna ceva mai nou si mai bun. Pentru Arctic APL81222XLAB modernitate insa poate sa insemne si partea de costuri privind utilizarea sa iar asta mai poate duce si spre pretul care nu este unul foarte ridicat dar si spre eficienta energetica specifica clasei A+++.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Cea mai buna clasa de consum de energie trebuie sa fie insotita si de alte elemente eficiente iar pentru o utilizare usoara veti avea hubloul cu o dimensiune XL. Nici in privinta panoului de control nu veti avea dificultati pentru ca veti avea butonul rotativ pentru selectarea programului dorit dar si unele butoane ce va ofera posibilitatea de a selecta unele functii speciale.

Ajungand la momentul in care masina de spalat este pusa la treaba veti mai avea si partea de programe disponibile pe care sa le utilizati si cele functie de tipul tesaturii sunt deja clasice. Ca si programe moderne sau speciale oferite de acest model putem mentiona cel dedicat gecilor cu puf, cel pentru spalare rapida de pana la 14 minute sau cel antialergic.

Citeste si despre Hotpoint-Ariston AQS73D29

Totalitatea programelor este de 15 iar daca vreti ceva mai personalizat veti putea alege una dintre cele 5 trepte de temperatura sau poate unul dintre cele 4 nivele de centrifugare si ce are valoarea maxima de 1200 rpm. Tot personalizare mai poate fi si posibilitatea de utilizare a programarii intarziate si care poate fi de pana la 19h sau functia de autocuratare.

Pentru utilizarea eficienta si usoara veti avea si ceea ce inseamna pozitionarea acestui model prin prisma dimensiunii pe care o are. Veti avea ca si caracteristici constructive dimensiunea de 84 cm pentru inaltime, 60 cm in latime si 59cm in adancime. Sa nu uitam si de ceea ce inseamna tehnologia pe care se bazeaza functionarea si anume cea ECO Dose, Eco Heater, Aqua Surf sau Smart Sensors.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Optarea pentru un astfel de ajutor Arctic APL81222XLAB poate sa insemne posibilitatea de a spala pana la 8kg de rufe dar in acelasi timp si posibilitatea de a avea un element modern, de incredere si eficient.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply