Whirlpool WWDC 9716

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 19.03.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Masinile de spalat Whirpool sunt recunoscute pentru caracteristicile speciale atunci cand vine vorba de curatarea rufelor, dar si de dotarea lor speciala numita Al Saselea Simt. Iar cand vine vorba de ilustrarea acestor caracteristici, un bun exemplu este modelul Whirlpool WWDC 9716. (vezi reducerile de AZI)

Whirlpool WWDC 9716

Despre Whirlpool WWDC 9716

Masina de spalat rufe nu este una simpla, ci are in dotare un uscator extrem de practic pe care utilizatorii il apreciaza mai ales iarna. Astfel, modelul vine cu dimensiuni bune de 60,5 cm x 59,5 x 84 cmsi o greutate pe masura de 75 de kg. Intr-adevar, masina este mai grea decat restul produselor, insa chiar si asa nu trebuie sa va faceti griji deoarece nu o deplasati prea des.

Whirlpool WWDC 9716
Whirlpool WWDC 9716

Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9716, 6th Sense, 1600 RPM, Spalare 9 kg, Uscare 7 kg, Motor inverter, Clasa A, Alb

Dincolo de acest lucru, masina are un numar impresionant de rotatii: 1600. Acest lucru este eficient pentru cei care vor haine complet igienizate si programe rapide. Insa asta nu este tot.

Despre Whirlpool WWDC 9716

Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9716 – cate ceva despre programele si functiile produsului

Citeste si despre Indesit EWSD 61252 W EU

Cand spunem Whirlpool WWDC 9716, spunem tehnologie care vine cu al saselea simt, adica o dotare specifica acestor masini moderne. Totodata, aceasta dotare este cea care le situeaza in topul celor menite sa ofere rezultate de spalare foarte bune si, implicit, rufe impecabile, fara pata sau fara mirosuri neplacute. Dincolo de asta, tehnologia cu cel de-al saselea simt se ocupa si de economii. Indiferent ca este vorba de energie sau apa, aceasta este capabila sa il faca pe utilizator sa plateasca mai putin.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Si apropo de acest lucru, tehnologia Whirlpool se remarca si prin 6th Sense Colours. Aceasta face ca rufele sa nu fie doar perfect curatate si igienizate, ci ele sa-si pastreze stralucirea. Exista chiar un program special numit Wool Excelence.

Acest se remarca prin faptul ca el ofera ingrijirea potrivita hainelor confectionate din lana. De regula, spalarea unor astfel de produse se dovedeste dificila, deoarece ele se pot deteriora. Insa, Whirlpool stie sa ofere cele mai bune rezultate.

Citeste si despre Electrolux PerfectCare700 EW7H438B

Tehnologia unica Wave Motion este cea care ofera rezultate supereficiente la o spalare de 15 grade. Desi poate suna neobisnuit, cand spunem acest lucru, eficienta oferita de masina de spalat este aceeasi ca la 40 de grade. In plus, culorile capata stralucire, iar aceasta se pastreaza timp indelungat. Temperatura setata, desi scazuta, este bazata pe o serie de miscari asimetrice in zona tamburului, astfel incat tesaturile sa nu se deterioreze, ci, dimpotriva, sa fie pastrate in conditii bune.

Capacitatea de incarcare a acestui dispozitiv este de 9 kg. Este o capacitate mare, care face ca masina sa fie suficienta, inclusiv pentru lenjerii de pat mari sau alte rufe generoase ca dimensiune. Insa, spre deosebire de alte masini de spalat de pe piata, modelul prezentat are ceva special: un uscator care duce la eliminarea apei din tesaturi. In felul acesta, rufele nu doar ca sunt bine spalate, ci si uscate. Capacitatea uscatorului aflat in dotarea modelului Whirlpool WWDC 9716 este de 7 kg.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pretul acestui produs, nu sunt multe de spus. El este mai mare decat in cazul altor modele, insa acest lucru este explicat de prezenta uscatorului, care scuteste utilizatorul de eforturi semnificative.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply