Whirlpool TDLR 60210

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 20.02.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Rufe curate si uscate intr-un timp foarte scurt este ceea ce isi doreste toata lumea insa diferentele apar in momentul in care discutam despre ceea ce inseamna modul de obtinere al acestora si asta inseamna electrocasnicele pe care le aleg si daca este vorba despre Whirlpool TDLR 60210.(vezi oferta de AZI)

Whirlpool TDLR 60210

Despre Whirlpool TDLR 60210

O masina de spalat rufe este sau ar trebui sa fie ceva obisnuit in orice locuinta si asta fie ca este vorba despre cele semiautomata sau despre cele automate. Cei care poate sunt in situatia de a alege un nou model pentru ei si pentru locuinta lor Whirlpool TDLR 60210 poate sa fie solutia potrivita din mai multe considerente.

Whirlpool TDLR 60210
Whirlpool TDLR 60210

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 60210, 6th Sense, 6 kg, 1200 rpm, 40 cm, Clasa A+++, Alb

Alegerea unei masini de spalat cu incarcare verticala poate fi determinata de ceea ce inseamna spatiul de care dispuneti iar asta pentru ca suprafata locuintei sau spatiul incaperii unde doriti sa asezati masina de spalat rufe este mai redus.

Despre Whirlpool TDLR 60210

Whirlpool TDLR 60210 pentru mai multa liniste

Citeste si despre Beko WRE7512XWW

Spalarea rufelor este cu siguranta activitatea cea mai solicitanta pentru foarte multi si tocmai de aceea un astfel de model Whirlpool TDLR 60210 poate ajuta enorm. Un prim ajutor tine inca de la partea de instalare si asta pentru ca este un model al carui dimensiune este de 90 cm pentru inaltime, 40 cm pentru latime si 60 cm pentru adancime.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

La partea de dimensiune se poate adauga si ceea ce inseamna deschiderea capacului pentru utilizare insa spre deosebire de cele frontala nu sunt foarte multe probleme in acest sens. In cazul in care doriti sa vedeti si partea de legare la o sursa de alimentare a Whirlpool TDLR 60210 atunci trebuie sa tineti cont de lungimea de 120 cm a cablului de alimentare.

Cu siguranta consumul de resuse este ceva obisnuit la orice electrocasnic insa trebuie sa vedeti si nivelul acestuia si poate fi vorba despre cel de apa de 8500l sau de cel de energie de 137 kWh/ an. Aceste cantitati sau niveluri de resurse consumate determina si o eficienta a masinii de spalat si este vorba despre o eficienta specifica clasei a pentru spalare si o eficienta generala specifica clasei A+++.

Citeste si despre Gorenje D8565NR

Am vazut ce costuri implica acum trebuie sa vedem si ce ofera si veti avea in prima faza capacitatea de spalare si de incarcare de pana la 6kg ceea ce o recomanda pentru o familie redusa. Recomandarea este insa informativa pentru ca pana la urma depinde de fiecare in parte cat de mult spala si cat de des iar controlul spalarii se va face de la un panou digital.

In aceasi gama a utilizarii pentru spalare vom avea si partea de programe disponibile si intre care se afla cele precum bumbac, lana sau sintetice dar si unele precum jeans, antibacterian sau cu un consum redus de energie. Rufele spalate vor trebui si uscate foarte repede iar pentru cei cu timp putin la dispozitie este prezent un program de spalare rapida si o viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Ca orice masina de spalat rufe si Whirlpool TDLR 60210 are o destinatie principala dar are si multe caracteristici care o pot face mai de dorit decat altele.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply