Heinner HWM-5080VA++

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 24.08.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Aveti nevoie de o masina de spalat rufe buna care sa va ajute sa scapati de rufele murdare cat mai repede? Solutia exista. Acum gama Heinner vine cu modele si pentru cei ce locuiesc singuri, exemplarul fiind Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080VA++. Acesta este un model bun cu multă beneficii pentru rufele dumneavoastra. Dimensiunile sale nu sunt unele potrivite, fiind este exact ceea ce va trebuie.(cea mai buna oferta AICI)

Heinner HWM-5080VA++

Despre Heinner HWM-5080VA++

Referitor la culoarea acestui exemplar trebuie spus ca este albul. De asemenea, diametrul hubloului este de 44 cm. Adancimea măsoară 49.7 cm x iar latimea are 59.7 cm. Despre inaltimea sa trebuie spus ca este de 84.5 cm. Mai are si o greutate de 54.4 Kg.

Heinner HWM-5080VA++
Heinner HWM-5080VA++

Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080VA++, 5kg, 800 RPM, Clasa A++, Functie start intarziat, Sistem Eco Logic, 60 cm, Alb

Consumul anual de energie pe care il are aceasta masina de spalat rufe este de 147 kwh. De asemenea, acest exemplar are un consum de putere in program standard de 0.78 kwh. In ceea ce priveste consumul mediu anual de apa trebuie spus ca este de 9240 l. Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080VA++ este un exemplar eficient in ceea ce priveste consumul de curent electric intrucat apartine clasei de eficienta energetica de tip A++. Eficienta energetica la spalare este de tipul clasei A.

Despre Heinner HWM-5080VA++

Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080VA++ – detalii tehnice

Citeste si despre Hotpoint RSPD 824 JX EU

Acest model are o incastrare de tip standard. Tipul masinii de spalat este tot standard. Acest exemplar are o incarcare frontala, ceea ce inseamna ca veti putea introduce destul de usor rufele in acesta. De asemenea, acesta este un exemplar care se foloseste pentru o persoana, fiind recomandat celor care locuiesc singuri. Astfel, are o capacitate de incarcare de 5 kg, aceasta fiind necesara pentru o persoana. Mai mult, viteza maxima la centrifugare a acestei masini de spalat rufe este de 800 rpm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Nivelul de zgomot la centrifugare pe care il are acesta este de 76 db. La spalare nivelul de zgomot este de 58 dB. Hubloul se deschide spre partea stanga. De precizat este si faptul ca are un panou de comanda de tip mecanic.

Despre functiile pe care le are masina de spalat rufe Heinner HWM-5080VA++ trebuie spus ca sunt unele destul de bune. Astfel, prezinta functia de programare intarziata, clatire suplimentara, sistem electronic de control al balansului, precum si sistemul Eco-Logic. Acestea va vor ajuta sa spalati rufele cat mai bine. De asemenea, prezinta si functii de siguranta, acestea fiind sistemul de detectare a spumei, precum și blocarea accesului interfetei. Important de spus despre acest model este faptul ca prezinta programe de spalare destul de bune. Acestea sunt pentru rufe delicate, lana, program rapid, bumbac, centrifugare, program mix si clatire.

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FWSD81283WS EU

Sistemul electronic de control al balansului va distribui uniform rufele in interiorul produsului si va diminua vibratille, precum si zgomotul care este produs in timpul stoarcerii. In plus, acesta are si o setare conform careia aparatul poate porni mai tarziu. Este vorba despre un interval de 3-12 ore. Pentru micii curiosi puteti seta blocarea aparatului si astfel cei mici vor fi protejati de eventualele probleme.

Mai trebuie spus si faptul ca acest exemplar are o functie speciala care va indeparta spuma, ceea ce inseamna ca nu va fi afectat procesul de limpezire a rufelor. De asemenea, despre programul rapid pe care il are trebuie precizat faptul ca are o durata de 15 min. Sistemul Eco Logic te va ajuta sa optimizezi consumul de apa si detergent, astfel incat sa faci economii. Setand optiunea de incarcare la jumate a masinii vei putea economisi cu pana la 50% energie. Despre Easy Care trebuie spus ca este acea optiune care te ajuta sa speli in siguranta rufele sintetice, precum si amestecul de bumbac.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, masina de spalat rufe Heinner HWM-5080VA++ este exact ceea ce aveti nevoie. Raportul calitate pret este unul bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply