Heinner HWM-0914A+++3

Masinile de spalat rufe nu inseamna o achizitie oarecare, ci una creata special pentru a trece testul timpului. Si nu este deloc usor. Exista zeci de modele pe piata, unele mai tentante ca altele. Totodata, daca nu te pricepi, poate fi destul de dificil sa gasesti un model care sa te multumeasca din toate punctele de vedere: consum, design, performante. Insa, noi credem ca acest exista. Iar pentru a va convinge, vom analiza modelul Heinner HWM-0914A+++3, o masina de spalat cu dotari foarte bune. (oferta de AZI aici)

Heinner HWM-0914A+++3

Despre Heinner HWM-0914A+++3

Capacitatea acestei masini de spalat este de 9 kg, ceea ce o face o masina excelenta chiar si pentru famiile mai numeroase.

Heinner HWM-0914A+++3
Masina de spalat rufe Heinner HWM-0914A+++3, 9 kg, 1400 rpm, Motor BLDC, Clasa A+++, Alb

In ceea ce priveste procesul de stoarcere, vorbim in cazul sau de un numar maxim de 1400 de rotatii, ceea ce nu este deloc rau.

Despre Heinner HWM-0914A+++3

Masina de spalat rufe Heinner HWM-0914A+++3 – genul de masina de spalat care surprinde placut

Citeste si despre Arctic APL51211BDW3

Dintre dotarile acestei masini de spalat face parte un motor de tipul BLDC. Utilizare acestui motor magnetic, fara perii, determina o fiabilitate crescuta, dar si o utilizare pe care o putem numi ultra-silentioasa. Astfel, masina de spalat rufe reuseste sa reduca vibratiile si coboara nivelul de zgomot. Vorbim in cazul sau de 78 dB in timpul centrifugarii si 54 dB atunci cand programul ruleaza lin.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Dincolo de asta, motorul contribuie la sporirea eficientei energetice. El reduce consumul, iar masina de spalat rufe Heinner HWM-0914A+++3, face parte din clasa A+++. Acest lucru inseamna ca ea este cea mai economica de pe piata. Mai mult decat atat, ea nu consuma nici exagerat de multa apa sau detergent. Consum este dozat in conformitate cu performantele. Totodata, trebuie sa mentionam faptul ca economisirea este luata in serios in cazul acestei masini. Ea duce la un consum cu pana la 30% mai mic decat in cazul masinilor obisnuite.

Si asta nu este tot. In cazul masinii de spalat rufe vorbim de un display touch. Acesta inlocuieste mutitudinea de butoane si vine cu un control total asupra masinii, intuitiv si interesant. Acesta permite o setare usoara a temperaturilor si include si temporizator. Acesta din urma indica timpul ramas pana la finalizarea ciclului de spalare al masinii.

Citeste si despre Bosch WAT20360BY

Usa si hubloul masinii Heinner HWM-0914A+++3 nu sunt modele oarecare, ci extralarge. Acestea confera lejeritate in ceea ce priveste deschiderea, astfel incat articolele vestimentare sa fie usor manuite. Vorbim in acest caz de lenjerii sau paturi. Startul intarziat reprezinta si el un mare plus. Acesta permite utilizatorului sa programeze debutul ciclului de spalare si finalizarea acestuia, oricand doreste el. Cu alte cuvinte, nu vreti ca masina sa va deranjeze cand dorimiti? Nicio probleme. Programati-o sa inceapa cand va treziti. Simplu si eficient.

Turatiile pot varia, in functie de necesitati. Asadar optiunea de adaugare rufe este foarte smart. Aceasta permite utilizatorului sa deschida cuva maisnii si sa adauge articole fara a influenta negativ acest ciclul: simplu si eficient. Dincolo de asta, dotarea numita „Blocare usa copii” este ideala pentru parintii grijulii care nu vor ca micutii lor sa se raneasca atunci cand nu sunt supravegheati.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul modelului de masina de spalat Heinner HWM-0914A+++3 este potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply