Electrolux EDC2086GW3

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 24.04.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Atunci cand trebuie sa faceti ceva si aveti un ajutor major lucrurile pur si simplu se vor rezolva de la sine si se vor plia de asa manieara incat sa va puteti bucura de mai mult timp pentru voi sau pentru activitati alaturi de cei dragi. Cum in fiecare casa o masina de spalat rufe ar trebuii sa fie sau este obligatorie trebuie sa fiti atenti si la partea de uscare a rufelor iar unele metode traditionale nu isi au rolul sau se pot dovedii mai mult daunatoare rufelor. O varianta optima sau cea mai buna varianta pentru a putea sa aveti rufe spalate si uscate intr-un timp foarte scurt este sa alegeti pentru locuinta voastra un model Electrolux EDC2086GW3.(vezi reducerile de AZI)

Electrolux EDC2086GW3

Despre Electrolux EDC2086GW3

Un uscator de rufe este cu siguranta cel mai de dorit element iar printre beneficiile pe care le poate oferii acesta sunt legate in primul rand de posibilitatea de a usca rufele in siguranta si astfel sa fie eliminat orice risc.

Electrolux EDC2086GW3
Electrolux EDC2086GW3

Uscator de rufe Electrolux EDC2086GW3, Condensare, 8 kg, LCD, Alb

Gama de riscuri poate fi reprezentata functie de ce metoda traditionala ati utilizat pana acum si poate fi vorba despre posibilitatea ca prin uscarea pe sarma aceste rufe sa fie prinse de ploaie, sa fie aruncate pe jos de vant sau murdarite de pasari.

Despre Electrolux EDC2086GW3

Si mai multe beneficii

Citeste si despre Whirlpool AWO/C61000

In cazul in care vorbim despre uscare in interiorul locuintei atunci cu ajutorul unui uscator de rufe scapati de condens si astfel de riscul de a face mucegai. Trebuie insa ca in cazul in care un astfel de model va insoti masina de spalat rufe sa si aveti sufficient spatiu pentru instalare iar elementele majore pentru Electrolux EDC2086GW3 tin de gabaritul sau.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Valoarea de gabarit insa este realizata in jurul valorii de 54cm pentru adancime, 60cm pentru latime, 85cm in inaltime insa mai aveti de vazut si partea de incarcare frontala ce poate conditiona asezarea acestuia.

Cu siguranta avand in vedere destinatia principala a unui uscator de rufe nu cred ca elementele de gabarit sunt o problema foarte mare in cee ace tine asezarea sa insa functiile si caracteristicile functionale pe care Electrolux EDC2086GW3 le prezinta sunt cu totul speciale.

Citeste si despre Indesit IWSD61251CECO

In primul rand veti avea in slujba voastra un uscator de rufe cu condensare dar care va permite sa si uscati o cantitate de pana la 7kg iar timpul de uscare tine si de ce program veti alege sa utilizati. Din gama sau lista de programe veti putea astfel sa optati pentru unul de spalare bumbac, un program pentru sintetice dar si unul pentru rufe usor de calcat.

Exista si alte caracteristici ce reprezinta utilitatea Electrolux EDC2086GW3 si veti avea posibilitatea programarii intarziate, semnalizarea acustica la termincarea programului sau functia Woolmark Silver.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cand veti alege pozitionarea sa insa mai trebuie sa fiti atenti si la partea de zgomot de 48 dB pe care il produce iar in cazul in care analizam eficienta efectiva veti avea clasele de pozitionare. Mai exact este vorba despre o clasa de eficienta A daca ne referim la eficienta energetica pentru uscare si o clasa B pentru eficienta energetica generala.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply