Beko WRE7512XWW

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 20.02.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

In acest material vom vorbim pe scurt despre masina de spalat rufe Slim Beko WRE7512XWW, un produs rezistent, cu dotari bune si functii care aduc performante de spalare bune, in orice gospodarie moderna. (vezi oferta de AZI)

Beko WRE7512XWW

Despre Beko WRE7512XWW

Principalul atribut al acestei masini de spalat este faptul ca ea e slim. Acest lucru inseamna ca nu ocupa mult, ci isi face loc in orice incapere, gratie dimensiunilor sale mici.

Beko WRE7512XWW
Beko WRE7512XWW

Masina de spalat rufe Slim Beko WRE7512XWW, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Display digital, Alb

Drept urmare, o puteti aseza in baile ceva mai modeste ca spatiu, asa cum sunt cele din garsoniere sau din camerele de camin sau in cele generoase, in care va doriti sa adaugati o cada mai mare sau o cabina de dus menita sa va ajute sa va relaxati.

Despre Beko WRE7512XWW

Masina de spalat rufe Slim Beko WRE7512XWW – impresioneaza prin dotari

Citeste si despre Beko WKY71033PTLYB3

Iata un atribut care chiar face cinste utilizatorului: incarcarea la jumatate. In cazul in care utilizatorul nu are suficiente haine pentru a putea incarca masina la capacitate maxima, respectiv 7 kg, el are optiunea de a alege half load, consumand mai putina energie electrica si mai putina apa. Dincolod e asta, intra in functiune Fast+, o optiune care are rolul de a reduce si timpul de splare la jumatate. Totul se realizeaza fara a afecta in vreun fel activitatea masinii de spalat, respectiv capacitatile excelente de curatare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Si apropo de economisiri, in cazul acestei masini intra in functiune Aquafusion. Este vorba de un sistem special creat de Beko, cu rolul de a reduce energie, apa si detergent. Mai precis, studiile indica faptul ca 5,5 kg de detergent sunt economisisite in fiecare an. Asadar, putem constata ca masina se descurca excelent cu un minimum de resurse.

Tot dintre dotarile produsului face parte unul numit Down Wear. Acest este ideal pentru anotimpul rece, deoarece se ocupa de curatarea gecilor de iarna, a pilotelor, pernelor si altele asemenea.

Citeste si despre Samsung DV70M5020QW/LE

Si pentru ca in ziua de astazi foarte multe multe masini de spalat ajung sa se deterioreze din cauza calcarulului, in cazul acestei masini s-a investit intr-un sistem de protectie impotriva coroziunii. Acesta duce la mai putine depuneri de calcar, ceea ce creste durata de viata a masinii pana la 100 de ori. Cu toate astea, pentru o superprotectie, va recomandam sa folositi in continuare detergent cu protyectie anticalcar.

Un program special al masinii de spalat rufe Slim Beko WRE7512XWW este cel numit Dark Care. El are grija de hainele inchise la culoare, evitand decolorarea lor. In felul acesta, acea piesa de rezistenta din garderoba feminina, adica little black dress nu isi va pierde stralucirea, indiferent daca este realizata din bumbac sau material sintetic. In cazul acestui produs, prin programul Dark Care, hainele arata ca noi.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Si tot din categoria programelor excelente, face parte unul numit Shirts. Acesta este ideal pentru a proteja camasile, chiar si dupa mai multe spalari. Ce face programul? Apeleaza la mai miscari mai delicate si la o temperatura de cel mult 40 de grade, pentru a nu deteriora camasile in vreun fel. Asa ca da, masina de spalat rufe Slim Beko WRE7512XWW le are pe toate. Iar cand spunem asta, ne referim si la un pret bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply