Arctic APL51011BDW3

#

Pentru ca exista foarte multe modele de masini de spalat rufe in magazine, e greu sa iti alegi un exemplar din acest aparat, fara sa iti planifici de dinainte ce fel de functii si caracteristici te intereseaza cel mai mult. Un model ca aceasta masina de spalat rufe Slim Arctic APL51011BDW3 (vezi AICI pretul redus) este unul pe care poti sa te bazezi, daca te atrag specificatiile sale.

Arctic APL51011BDW3

Despre Arctic APL51011BDW3

Un model ca aceasta masina de spalat rufe Slim Arctic APL51011BDW3 are, in primul rand, efectul de a te atrage prin designul sau placut si modern, dar usor de folosit. Produsul are un panou de control care se invata foarte usor cum se foloseste. Culoarea care predomina in acest aparat este albul, existand si anumite elemente gri, ca usa sau parti din panoul de control, care duc la crearea unui contrast placut.

Arctic APL51011BDW3
Masina de spalat rufe Slim Arctic APL51011BDW3, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb

Modelul are o latime de 60 de centimetri, o inaltime de 84 de centimetri si o adancime de 41.5 de centimetri. Greutatea sa este de 55 de kilograme. Hubloul sau se deschide la 170 de grade, oferindu-ti un acces foarte bun la cuva. Peretii laterali ai aparatului sunt de tip S Shape. Nivelul de zgomot la spalare este mic, de 60 de decibeli, iar nivelul de zgomot la centrifugare este de doar 77 de decibeli, ceea ce inseamna ca poti folosi aparatul oricand, fara sa-i deranjezi pe cei din casa ta.

Arctic APL51011BDW3 lateral

Mai multe informatii despre masina de spalat rufe Slim Arctic APL51011BDW3

Consumul mediu anual de apa nu este deloc unul mare, fiind de numai 9899 de litri. Un alt lucru la care trebuie sa acorzi atentie este consumul de energie electrica pe care il inregistreaza acest aparat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Aceasta masina de spalat rufe Slim Arctic APL51011BDW3 face parte din clasa de eficienta A++, ceea ce denota un aparat care nu iti incarca deloc factura la energie electrica, facandu-l o alegere grozava pentru casa ta. Casa de eficienta la centrifugare este C, cel mai mare calificativ posibil in acest caz fiind A.

Aceasta masina de spalat rufe Slim Arctic APL51011BDW3 dispune de 15 programe pe care le poti folosi pentru a spala rufele, cel care atrage atentia fiind cel rapid. Astfel, in cazul in care ai rufe care nu sunt neaparat murdare ori sunt foarte putin murdare, poti sa folosesti acest program care, in doar cateva zeci de minute, iti spala excelent rufele, facandu-le sa miroasa proaspat instant si sa arate cat mai curat.

Capacitatea de incarcare pentru acest aparat este de cinci kilograme, facand-o sa fie un produs ideal pentru o casa cu unul sau doi oameni. Tipul de incarcare este frontal. Viteza de centrifugare este de 1000 de rotatii pe minut. Ca functii speciale, se fac remarcate programarea intarziata (pentru trei, sase ori noua ore), Eco Dose si Eco Heater, selectorul de centrifugare, sistemul pentru detactarea de spuma, sistemul pentru reglarea consumului si un sistem de siguranta impotriva copiilor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, pe langa toate aceste functii atractive, faptul ca masina de spalat rufe Slim Arctic APL51011BDW3 are si un pret foarte mic, de aproximativ 1.000 de lei, o face sa fie ideal pentru orice camin.

8 Total Score
Arctic APL51011BDW3: Masina de spalat rufe Slim aleasa pentru tine

O masina de spalat Slim ca si dimensiuni, potrivita pentru o familie mica, modelul Arctic APL51011BDW3 te va ajuta sa ai rufele curate la un pret decent si un consum energetic redus

PROS
  • dimensiuni Slim
  • eficienta energetica A++
CONS
  • capacitate de incarcare de numai 5 kg
User Rating: 3 (1 votes)
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo