Whirlpool FWDD1071681WSEU

Pentru a avea mai mult timp pentru voi dar in acelasi timp pentru a avea si o locuinta curata si eficienta trebuie sa alegeti acele modele de electrocansice pe care sa le folositi in directia de a va ajuta mai mult si mai eficient. Veti putea sa va alegeti pentru locuinta voastra si un model Whirlpool FWDD1071681WSEU si asta fara sa stati prea mult pe ganduri.(vezi reducerile de AZI)

Whirlpool FWDD1071681WSEU

Despre Whirlpool FWDD1071681WSEU

O masina de spalat rufe noua este cu siguranta de dorit si eficienta prin comparatie cu un model mai vechi insa daca este un model Whirlpool FWDD1071681WSEU atunci poate sa fie vazuta ca un model care este mai eficienta si decat alte modele contemporane cu ea.

Whirlpool FWDD1071681WSEU
Masina de spalat cu uscator Whirlpool FWDD1071681WSEU Freshcare+, 10 kg spalare, 7kg uscare, 1600 rpm, Display LCD, Clasa energetica A+

Fiind vorba despre prezenta si a unui uscator de rufe in cadrul aceluiasi electrocasnic veti putea sa aveti rufe curate si uscate intr-un timp mult mai redus decat in cazul utilizari unor metode traditionale de uscare.

Despre Whirlpool FWDD1071681WSEU

Partea de utilizare a Whirlpool FWDD1071681WSEU

Citeste si despre Whirlpool AWE 66710

Ca si motive pentru care Whirlpool FWDD1071681WSEU trebuie vazut ca un model fiabil pentru numeroase locuinte putem sa avem pe cei care nu au prea mult spatiu cand vine vorba despre locuinta lor. In acelasi timp poate fi vorba si despre partea de a elimina cu ajutorul acestui model tot disconfortul pe care il crea uscarea rufelor pe sfoara sau pe acele dispozitive extensibile.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

In toate scenariile posibile vom avea insa caracteristicile care recomanda acest model si nu doar functiile sale si veti avea pentru partea de pozitionare o dimensiune mai mult decat acceptabila si asta chiar daca sunt doua electrocasnice in unul singur. Pentru inaltime este vorba despre o valoare de 85 cm, pentru latime veti avea o valoare de 59.5 cm, iar pentru adancime 65.4 insa la aceasta se adauga si partea de hublou si operare a acestuia.

Rufele trebuie spalate in primul rand de aceea vom analiza recomandarea ca Whirlpool FWDD1071681WSEU sa fie folosita de o familie de pana la 7 persoane. Acest aspect se datoreaza unei capacitati de incarcare de pana la 10kg insa daca trecem la capitolul de uscare al acestora veti putea sa va bucurati de o capacitate de incarcare de 7kg.

Citeste si despre Hansa AWN610D

Diferente intre ceea ce inseamna spalarea si uscarea rufelor mai pot fi si din punct de vedere al zgomotului pe care acest model il produce. Pentru spalare veti avea un nivel maxim de zgomot de 54dB, pentru centrifugarea la o viteza de pana la 1600 rpm veti avea un nivel, maxim al zgomotului de pana la 83dB iar daca veti utiliza doar uscarea atunci nivelul maxim este de 63dB.

Programele ce pot fi utilizate pentru spalare sunt cele consacrate insa in plus veti avea si unele speciale si mai moderne si aici se poate incadra cel EcoBumbac sau cel dedicat articolelor sport. Puteti in acelasi timp sa va ajutati si de un program Spalare + uscare 45’ sau 90’ sau cel de spalare rapida de 30 minute.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Eficienta se poate contura si in preajma consumului specific clasei A+ dar si in preajma functiilor precum cea de blocare acces interfata sau FresCare+ pe care Whirlpool FWDD1071681WSEU le detine.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo