Whirlpool FSCR70211

Pentru a avea mareu o tinuta curata si ireprosabila cu siguranta este important sa aveti in jurul vostru si in slujba voastra si o parte a electrocasnicelor pe care sa va bazati si pe care sa o folositi in acest sens. Ca si exemplu sau ca si prezenta concreta poate fi vorba despre aducerea in slujba voastra a unei masini de spalat rufe Whirlpool FSCR70211.(vezi reducerile de AZI)

Whirlpool FSCR70211

Despre Whirlpool FSCR70211

Pentru multi un astfel de model nu reprezinta decat un mod prin care isi pot asigura un plus de confort insa Whirlpool FSCR70211 poate sa fie mult mai mult decat atat. Putem sa vedem un astfel de model si ca o investitie in ceea ce priveste anumite afaceri sau poate anumite companii pe care le puteti avea.

Whirlpool FSCR70211
Masina de spalat rufe Whirlpool FSCR70211, 6th Sense, Supreme Care, Motor SenseInverter, butoane Touch Control, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Pana la a decide ce este sau ce reprezinta mai concret acest model putem sa analizam ceea ce inseamna caracteristicile pe care le detine.

Despre Whirlpool FSCR70211

La prima vedere a Whirlpool FSCR70211

Citeste si despre Electrolux EWF1284BW

Cu siguranta majoritatea persoanelor care privesc sau au nevoie de o masina de spalat rufe incep cu pretul de achizitie pe care il are iar in aceasta situatie poate fi unul putin mai ridicat insa nu inseamna ca este si unul nejustificat. Partea de justificare inseamna si posibilitatea ca Whirlpool FSCR70211 sa fie eficienta prin faptul ca veti putea sa spalati o cantitate de pana la 7 kg de rufe si intr-un mod foarte avantajos.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Pentru a spala atatea rufe trebuie sa va ganditi si la aspectul privind pozitionarea pentru simplul fapt ca o cuva foarte incapatoare inseamna si un gabarit putin mai mare. Acest gabarit este dat exact de dimensiunile pe care le are masina de spalat si este vorba despre o inaltime de 85 cm, latime de 59.5 cm si adancime de 61 cm la care punem si ceea ce inseamna deschiderea hubloului.

Tot la partea de cuva putem face referire si daca este vorba despre grija acordata rufelor si asta prin prisma faptului ca este realizata din polipropilena. Dupa capacitatea de incarcare sau de spalare putem sa privim si cantitatea de resurse pe care le consuma in timpul functionarii acest model Whirlpool FSCR70211. Pentru apa este vorba despre un consum mediu anual de 9900l iar pentru energie de unul mediu anual de 175 kWh si ce determina pozitionarea in clasa de eficienta energetica A+++.

Citeste si despre Candy GVS H10A2TCE

Nu trebuie sa uitam partea in care trebuie sa treceti efectiv la utilizare si la alegerea unuia dintre cele 10 programe disponibile dar si la prezenta unor functii speciale. Dintre numeroasele functii putem sa amintim ceea ce inseamna panoul de control de tip touch screen, temporizatorul, centrifugarea intensiva cu o viteza maxima de 1200 rpm.

Pentru functii legate de siguranta veti avea prezent un sistem de detectare spuma dar si posibilitatea de blocare a accesului la interfata de control iar in cazul in care aveti cerinte privind linistea locuintei, zgomotul maxim pe care il produce este de 69dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Toata functionarea si utilizarea Whirlpool FSCR70211 mai depind si de tehnologii precum al saselea simt, supreme care, fresh care, zen sau poate wave motion.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo