Whirlpool AWE 55208

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 16.02.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Discutia privind ce electrocasnice sunt mai bune si ce modele pot fi mai avantajoase decat altele poate duce inspre numeroase polemici si inspre numeroase analize insa ceea ce este clar este nevoia ca unele sa fie prezente. Un electrocasnic ce trebuie sa fie obligatoriu este masina de spalat rufe insa functie de propriile criterii de selectie aceasta poate fi Whirlpool AWE 55208.(vezi oferta de AZI)

Whirlpool AWE 55208

Despre Whirlpool AWE 55208

Un astfel de model inseamna si posibilitatea de a castiga ceva in urma alegerii iar pentru inceput poate fi vorba despre spatiu. Avand in vedere ca Whirlpool AWE 55208 este o masina de spalat cu incarcare verticala veti avea beneficiul de a o pozitiona mult mai usor decat modele cu incarcare frontala.

Whirlpool AWE 55208
Whirlpool AWE 55208

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool AWE 55208, 800 RPM, 5.5 kg, Clasa A+, Display LED, Alb

Partea de pozitionare insa este benefica si in ceea ce priveste suprafata sau spatiul pe care il va ocupa fiind vorba despre unul cu o dimensiune minima de 85 cm in inaltime, de 60 cm pentru adancime si de 40 cm pentru latime.

Despre Whirlpool AWE 55208

Motive multiple pentru Whirlpool AWE 55208

Citeste si despre Sharp QWGT45F444IEU

Alegerea acestui model poate fi insa determinata de mai multe motive si poate fi vorba si despre siguranta unei utilizari in cadrul unei familii cu copii. Aceasta latura sau caracteristica este data de dispunerea panoului de control asupra functionarii si care nu este tocmai accesibil spre deosebire de alte modele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Alt element ce poate duce la alegerea Whirlpool AWE 55208 poate fi si faptul ca pretul de achizitie este si el unul mult mai benefic decat in cazul altor modele. In schimba acestui pret veti avea si partea de capacitate de spalare si care poate ajunge pana la 5.5 kg insa asta nu este un inconvenient nici pentru o familie.

Pentru a putea spala o astfel de cantitate de rufe trebuie sa ne raportam in prima faza la partea de resurse pe care le consuma si este vorba despre partea de apa si energie electrica. Daca pentru apa veti avea un consum mediu anual de 8674l pentru energie electrica veti avea un consum in program standard de 0.93 kWh si o pozitionare a Whirlpool AWE 55208 in clasa de eficienta energetica A+.

Citeste si despre Gorenje D8565NA

Chiar daca pentru unii acest model nu iasa cu nimic in evidenta asta nu inseamna ca nu poate deservi o locuinta fara nici un fel de probleme si intr-un mod sigur si benefic. Veti putea sa vedeti in acest sens si partea de functii precum controlul balansului sau Eco ball insa si o parte a sigurantei data de sistemul de detectie a spumei.

Sa nu uitam nici partea de programe pe care sa le utilizati functie de preferinte, de nevoi, de nivelul de murdarire sau de timpul dorit. Veti putea selecta un program pentru articole din bumbac, pentru sintetice, lana dar si un program pentru spalare rufe delicate sau poate programul de spalare rapida de numai 15 minute insotit si de o viteza de centrifugare de pana la 800 rpm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

O alegere poate fi determinata de numeroase elemente si veti avea si pentru Whirlpool AWE 55208 suficiente pe care sa le considerati avantajoase sau benefice.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply