Star-Light WMV-712A++

Suntem de acord cu zicala care spune ca un om nu trebuie judecat dupa hainele pe care alege sa le poarte. Insa, suntem constienti de faptul ca hainele curate au un impact deosebit asupra modului in care sunt perceputi cei care le imbraca. Tocmai de aceea, pentru a obtine rezultate bune de spalare si curatare, in acest material vorbim despre masina de spalat rufe Star-Light WMV-712A++, un produs economic, cu un design simplu, dar cu atribute bune. (Doar acum la reducere)

Star-Light WMV-712A++

Despre Star-Light WMV-712A++

Aceasta masina de spalat rufe are o incarcatura maxima de 7 kg, ceea ce inseamna ca ea isi gaseste locul si in casele familiilor cu pana la 4 membrii. Numarul de rotatii nu este mare, insa este suficient pentru a curata rufele bine. Vorbim in acest caz de 1200 rpm.

Star-Light WMV-712A++
Masina de spalat rufe Star-Light WMV-712A++, 7 kg, 1200 RPM, Display LED, Clasa A++, Alb

Un atribut aparte al produsului este si faptul ca el permite programare intarziata. Asa ca nu trebuie sa incepeti sa spalati imediat, ci puteti programa masina sa inceapa atunci cand aveti nevoie.

Despre Star-Light WMV-712A++

Masina de spalat rufe Star-Light WMV-712A++ – masini mai curate, intr-un timp mai scurt

Citeste si despre Beko WRE7512XWW

Masina de spalat rufe Star-Light WMV-712A++ face parte din clasa A++. Acesta este un mare plus pentru utilizator deoarece aduce un consum redus. Iar consumul scazut de energie va influenta libertatea utilizatorului de spala mai des. Fara probleme si fara compromisuri. Si este exact ce ar putea avea nevoie un utilizator modern.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Produsul prezentat are grija mereu de tesaturi. Ea nu se da in laturi de la nimic. Masina spala orice tip de rufe, indiferent din ce material sunt confetionate. Asa ca pana si cele sintetice, din poliester sau alte asemenea materiale vor arata bine. Nu se deteriora si nici nu se vor scamosa atunci cand vor fi curatate cu ajutorul acestei masini.

Dincolo de protejarea tesaturilor, utilizatorii isi doresc si o curatare in profunzime. Iar masina de spalat ia atitudine in acest sens. Ea include nu mai putin de 15 programe si invita utilizatorul sa le selecteze in functie de preferinte si nevoi. De exemplu, exista un program mixt, pentru zilele in care hainele care necesita spalare au diverse materiale sau culori. Exista si un program special conceput pentru bumbac sau pentru articolele sportive care se murdaresc atat de usor.

Citeste si despre Hotpoint-Ariston AQS73D29

Nu trebuie uitata nici optiunea Baby Care. Aceasta este prefera parintilor si permite o igienizare perfecta a hainelor de bebelusi, fara ca tesaturile spalate sa irite in vreun fel pielea sensibila a micutilor. Programul de lana este si el vazut ca un mare plus, mai ales ca stim cu totii cat de delicate pot fi hainele confectionate dintr-un astfel de material. Ele se pot scamosa usor sau pot intra la apa, daca temperatura nu este atent selectata de catre utilizatori.

Si pentru ca vorbeam anterior de consum, trebuie sa spunem ca aceasta masina inseamna 1,06 KWh la un program standard, asa cum este cel de bumbac, de exemplu. Consumul mediu de apa pe an este de 10 337 L, cu o frecventa de spalare de cel putin o data pe saptamana.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul este modest, fiind genul de masina economica si din acest punct de vedere.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply