Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 16.02.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Gata de cumparaturi? Cautati produsele eficiente, care sa va aduca cinste in aceasta vara? Atunci este clar ca aveti nevoie de modelul de masina de spalat slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W, un dispozitiv de dimensiuni mici, dar cu o multime de atribute interesante. Printre acestea se numara, desigur, si designul slim. Mai precis, masina de spalat nu ocupa mult, ci este capabila sa isi faca treaba bine, avand in acelasi timp dimensiuni destul de reduse. De fapt, este mai corect sa le numim dimensiuni potrivite. (vezi oferta de AZI)

Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W

Despre Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W

Masina de spalat are un design pe care l-am putea considera elegant. Acesta este bazat pe tehnologia Crystal Gloss, patentata de Samsung. Ce inseamna acest design mai exact? Inseamna linii curbate, care scot din banal produsul, o fatada prietenoasa si o estetica menita sa atraga toate privirile. Iar pentru a se asorta usor, masina de spalat a fost dotata cu o carcasa de culoare alba. Eleganta este data si de butoanele late, dar in acelasi timp simple.

Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W
Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W

Masina de spalat rufe slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb

Afisajul masinii de spalat este modul perfect prin care aceasta comunica utilizatorului comenziile si informatiile referitoare la programele selectate, la timpul ramas pana la terminarea ciclurilor de spalare, la economia pe care o genereaza programele si la cantitatile de detergent si balsam. Astfel, produsul este unul cu adevarat inteligent deoarece reuseste sa transmita mesaje clare.

Despre Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W

Masina de spalat rufe slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W – un produs economic si inteligent

Citeste si despre Electrolux EWS31264SU

Este genul de masina de spalat care actioneaza eficient atat cand vine vorba de apa rece, cat si cand vine vorba de apa calda. Si totul se datoreaza tehnicii Eco Bubble.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Dincolo de asta, utilizatorul masinii de spalat trebuie sa stie faptul ca prin folosirea de apa rece, reuseste sa economiseasca destul de multe energie electrica. Insa, pentru rufele cu adevarat murdare, este necesara apelarea la apa calda.

Referitor la consum, putem vorbim de economisire in cazul acestui produs. Masina de spalat sta foarte bine la acest capitol, fiind situata in clasa A++. Ca sa intelegeti despre ce este vorba, va spunem ca masina genereaza un consum de doar 170 kWh/ an, ceea ce inseamna cam 0,77 kWh la un program standard de spalare.

Citeste si despre Candy GRAND’O VITA GVS C10DE-S

Si totul se realizeaza in conditiile in care masina spala perfect. Mai precis, ea este situata in clasa A privind eficienta de curatare, chiar si artunci cand petele sunt extrem de dificile. Stiti foarte bine ce batai de cap va pot da unele pete de murdarie precum cele de iarba verde. Cand copii ies la joaca, primavara, hainele lor curate ajung sa se inverzeasca.

Contrar asteptarilor, niveluld e zgomot nu este mare. In timpul spalarii vorbim de 61 de dB. Mai mult decat atat, cand un ciclu de spalare este terminat, masina de spalat avertizeaza sonor. Sunetul nu este unul deranjant, ci doar unul menit sa atraga atentia celor care se ocupa de spalat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul masinii de spalat rufe este considerat unul corect stabilit, in raport cu dotarile de care aceasta da dovada. In plus, printre atributele sale se numara si faptul ca ea include sistem de diagnosticare. Practic, anunta utilizatorul cand ceva nu merge bine, pentru ca acesta sa ia masurile in vigiare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply