Miele WCI 670 WPS

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 24.04.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Cand te afli in cautarea unei masini de spalat rufe, lucrurile pot fi usor derutanta. Iar asta pentru ca exista zeci de modele interesante pe piata, cu oferte tentante si dotari ametitoare. Insa, daca esti genul de persoana care prefera un model practic, avem o veste buna pentru tine: opreste-te din cautari pentru ca deja am gasit noi cea mai buna sugestie: masina de spalat rufe Miele WCI 670 WPS. Inca de la inceput, trebuie sa te avertizam ca produsul Miele nu este unul ieftin. Insa, dotarile de care da dovada sunt net suprioare celorlalte mai ieftine. Si iata de ce. (cea mai buna oferta AICI)

Miele WCI 670 WPS

Despre Miele WCI 670 WPS

Capacitatea maxima de kilograme pentru masina de spalat este de 9 kg. Este o masina foarte generoasa, ideala pentru familii. Numarul maxim de rotatii la care masina de spalat rufe Miele WCI 670 WPS poate ajunge este de 1600. Este un numar impresionmant, care determina o stoarcere rapida si eficienta a produselor. La toate acestea se adauga si o folosire intuitiva si usoara.

Miele WCI 670 WPS
Miele WCI 670 WPS

Masina de spalat rufe Miele WCI 670 WPS,9 Kg, 1600 rpm, Touch control, Wifi connect, Clasa A+++, Alb

Masina actioneaza pe baza atributului Touch control, ceea ce inseamna atingeri intuitive, fara a fi necesare butoanele. Acesta este panoul de control care transmite mesaje utilizatorului. Dintre dotarile smart ale acestei masini face parte si conecxiunea Wi-Fi. Aceasta ofera indicatii cu privere la programul de spalare, dar si la eventualele probleme pe care le-ar putea intampina utilizatorul. In plus, ea poate fi controlata de la distanta.

Despre Miele WCI 670 WPS

Masina de spalat rufe Miele WCI 670 WPS – prezentarea produsului inteligent si eficient

Citeste si despre Bosch WAB20262BY

Culoarea carcasei in care este imbracata masina de spalat rufe Miele WCI 670 WPS este alb. Pana aici, nimic special. Insa clasa de eficienta enegetica a produsului este A+++. Acest lucru o situeaza in categoria celor mai economice de pe piata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Dincolo de asta, CapDosing reprezinta o optiune speciala de distribuire a detergentului si balsamului, pe care utilizatorii dispozitivului Miele WCI 670 WPS o pot folosi pentru a preveni risipa. Tamburul acestei masini de spalat este brevetat. Acesta are forma de fagure si determine o intretinere delicata a hainelor. Astfel, tamburul permite o alunecare a rufelor, folosindu-se de peliculele fine de apa.

Mai mult decat atat, masina de spalat rufe Miele WCI 670 WPS beneficiaza si dispune de panou frontal emailat. Acesta este de calitate si rezista la zgarieturi, coroziune si acid. Acesta este usor de curatat. Startul intarziat determina programarea ciclului de spalare al masinii, dupa bunul plac al utilizatorului.

Citeste si despre Whirlpool TDLR 60112

Ecofeedback determina un control deplin asupra consumului de electricitate, dar si apa. Ba mai mult, acesta il anunt pe utilizator despre eventualele probleme pe care le-ar putea avea masina, astfel incat acesta sa le previna si sa se poata bucura mai mult timp, de un produs deosebit de inteligent.

Sistemul Waterproof determina siguranta in caz de scurgeri. Mai precis, exista un al doilea ventilator electromagnetic care opreste admisia de apa. Iar asta se intampla direct de la robinet. Totodata, masina ofera utilizatorilor garantie de protectie impotriva apei. Iar pentru ca linistea sa fie deplina, Miele isi asuma responsabilitatea de a suporta costurile pentru daunele materiale care rezulta din cauza unui sistem de apa defect. Garantia este impresionanta: 20 de ani.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestei masini de spalat este mare, dar investitia este una care merita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply