Indesit BWA 71052X W EU

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 24.04.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Cate masini de spalat exista pe piata? Raspunsul este simplu: milioane de modele. Unele mai ieftine, altele cu un pret mai piperat. Unele cu programe cmai multe, altele mai economice. Insa, care este cea potrivita pentru tine? Ei bine, daca ne intrebi pe noi, cea care le detine pe toate. Astfel, o alegere reusita in materie de masini de spalat este fara doar si poate modelul Indesit BWA 71052X W EU.(cea mai buna oferta AICI)

Indesit BWA 71052X W EU

Despre Indesit BWA 71052X W EU

Capacitatea acestei masini de spalat este buna. Ea este de 7 kg si se dovedeste suficienta pentru cel mult 3 membrii. Numarul de rotatii nu este foarte mare, ci este de 1000 rpm. Am putea spune ca acesta se dovedeste suficient pentru o stoarcere buna a rufelor. Ideea este ca daca numarul de rotatii este mare, stoarcerea va fi buna. Insa, trebuie tinut cont de un aspect important si anume tesaturile. Pentru a va bucura de tesaturi mai bune, va rugam sa apelati la un numar mai mic de rotatii.

Indesit BWA 71052X W EU
Indesit BWA 71052X W EU

Masina de spalat rufe Indesit BWA 71052X W EU, 7 kg, 1000 rpm, Clasa A++, Alb

Culoarea pentru care producatorii au optat in cazul acestei masini de spalat rufe Indesit BWA 71052X W EU este alb. Chiar si cuva masinii este lasata alba.

Despre Indesit BWA 71052X W EU

Masina de spalat rufe Indesit BWA 71052X W EU – o masina cu dotari superioare din gama Indesit

Citeste si despre Whirlpool FSCR70211

Din punct de vedere al eficientei energetice, in cazul produsului Indesit BWA 71052X W EU vorbim de A++. Consumul masinii este de 192 kWh pe an. In timpul unui program de spalare, consumul este de doar 1,075 kWh.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Mergand mai departe, vorbim si de un consum mediu anual de apa de 10 630 L. Acesta se inscrie in tipare si face ca produsul sa actioneze precum unul clasic. Dimensiunile sale sunt de 54 x 59,5 x 85 cm. Nu este vorba, asadar, nici de o masina mare, dar nici de una modesta din punct de vedere al spatiului.

Nivelul de zgomot este un pic cam mare in cazul acestei masini. Mai precis, vorbim de 60 de Db in timpul unui program de spalare si 80 DB in timpul centrifugarii. Insa, chiar si asa, aceasta nu poate fi considerata foarte deranjanta. Trebuie sa evitati totusi folosirea sa in timpul orelor de liniste impuse prin lege.

Citeste si despre Electrolux PerfectCare900 EW9H378S

Panoul de comanda al acestei masini de spalat Indesit BWA 71052X W EU este digital. El determina un control simplu si intuitiv. Printre programele speciale ale acestei masini si numara cel pentru rufe delicate, cel pentru lana, cel mixt si cel rapid. De asemenea, exista si un program pentru clatire intensiva. Numarul total al acestora este generos si este de 16. Iar in cazul celui mai scurt program de spalare, vorbim de 30 de minute.

Ea permite adaugarea de balsam si detergent, insa nu sub forma de capsule, ci obisnuit. Pentru curatarea interioara a masinii este nevoie de interventia utilizatorului. Asadar, acest lucru nu se realizeaza automat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestei masini este modest, asa ca o numim o masina de buget. Este ideala pentru cei care isi doresc un produs bun, dar care nu vor sa cheltuiasca intreg bugetul pe o masina de spalat. Asa ca da, un produs precum Indesit BWA 71052X W EU ar trebui luat in calcul.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply