Indesit BWA 61252 W EU

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Pentru a scapa de multe griji referitoare la spalatul rufelor, chiar si cei care locuiesc singuri sau cu partenerul au nevoie de o masina de spalat rufe buna. Pentru a nu avea facturi mari de platit la curentul electric este bine ca aceasta sa vina cu o clasa de eficienta energetica destul de buna. Pentru a va bucura de un model care sa va ofere multe avantaje, noi va recomandam masina de spalat rufe Indesit BWA 61252 W EU. (cea mai buna oferta AICI)

Indesit BWA 61252 W EU

Despre Indesit BWA 61252 W EU

Adancimea acestui model din gama Indesit este de 54 cm, fiind destul de buna. Mai are si o latime de 59.5 cm. De asemenea, ca inaltime, acest model are 85 cm. Permite o incarcare frontala, iar incastrarea este de tip standard. Carcasa exterioara a aparatului este de culoare alba.

Indesit BWA 61252 W EU
Indesit BWA 61252 W EU

Masina de spalat rufe Indesit BWA 61252 W EU, 6 kg, 1200 rpm, Clasa A++, Alb

Masina de spalat rufe Indesit BWA 61252 W EU este ideala pentru o familie formata din 2 membrii sau chiar pentru o persoana. Capacitatea de care dispune este pe masura, fiind de 6 kg.

Despre Indesit BWA 61252 W EU

Masina de spalat rufe Indesit BWA 61252 W EU – o achizitie care merita facuta

Citeste si despre Whirlpool AWE 66710

Despre acest model este important de stiut faptul ca are un consum anual de 173 kWh, un consum potrivit. De asemenea, consumul de putere in program standard ajunge la 0,56 kWh. Masina de spalat rufe Indesit BWA 61252 W EU are un consum anual mediu de apa de 8380 l. Un detaliu important de stiut este faptul ca nu consuma multa energie electrica deoarece face parte din clasa de energie electrica A++, aceasta fiind o clasa economica.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Viteza maxima centrifugare pe care o atinge acest exemplar este de 1200 rpm. Tot despre centrifugare mai trebuie spusi faptul ca atinge un nivel de zgomot de 80 Db. Despre zgomtoul produs la spalare trebuie spus ca este de 59 db. Despre hubloul pe care il are aceasta masina de spalat rufe trebuie spus ca se deschide spre partea stanga.

Mai mult, panoul de comanda de care dispune acesta este unul de tip digital, fiind un panou modern. Cat priveste siguranta, acesta are exact ceea ce ii trebuie luand in calcul functiile de siguranta: blocare acces interfata, precum si functia de semnalizare finalizare program. Veti fi protejat de eventualele probleme care ar putea sa apara.

Citeste si despre Hotpoint RSG724JAEU

Masina de spalat rufe Indesit BWA 61252 W EU detine tehnologiile Innex si Push & Wash. Programele la spalare pe care le are acesta este potrivit pentru: rufe delicate, lana, mixt, program rapid, precum si un program clatire intensiva.

Astfel, este important de stiut faptul ca numarul programelor de spalare ale acestuia sunt de 16. Nu ii lipseste nici programul rapid, durata acestuia fiind de 30 min. Mai are si 2 dispensere: unul pentru detergent, iar celalalt pentru balsam.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, trebuie spus ca masina de spalat rufe Indesit BWA 61252 W EU este produsul de care au nevoie cei care locuiesc singuri, precum si cei care locuiesc cu iubitul/iubita. Aceasta prezinta functii moderne si este dotata cu o clasa de eficienta energetica destul de buna. Despre pretul de achizitie trebuie spus ca este unul destul de accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply