Indesit BTW D71253

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 24.08.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Cautati o masina de spalat rufe moderna si care sa nu aiba un consum ridicat de energie electrica? Gama Indesit are exact ce va trebuie. Astfel, vine cu un exemplar modern, care dispune de caracteristici performante. Este vorba despre masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW D71253.(cea mai buna oferta AICI)

Indesit BTW D71253

Despre Indesit BTW D71253

Adancimea acestei masini de spalat rufe este una destul de buna, aceasta masurand 60 cm. Latimea pe care o are acesta este tocmai buna, fiind de 40 cm. Este un model destul de inalt, inaltimea sa fiind de 90 cm. Cantareste 57 kg, fiind o greutate destul de potrivita. Partea exterioara a acestei masini de spalat rufe este albul.

Indesit BTW D71253
Indesit BTW D71253

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW D71253, 7 Kg, 1200 rpm, Clasa A+++, Alb

O trasatura importanta a acestui exemplar din gama Indesit este modalitatea de incarcare a sa, care este verticala. Astfel, se incarca destul de usor, fiind la indemana.

Despre Indesit BTW D71253

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW D71253 – informatii despre partea interna

Citeste si despre LG F4J7VY2S

Consumul anual de energie al acestei masini de spalat rufe este de 174 kWh. Despre eficienta energetica a acestui exemplar trebuie spus ca este una destul de performanta, aceasta fiind cea de tip A+++ dintr-o gama de la A+++ la D. Acest lucru inseamna ca nu consuma mult curent electric, ci dimpotriva, va ajuta sa faceti economii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW D71253 se potriveste unei familii care are 3 membrii. Interiorul sau este unul destul deincapator, avand o capacitate de incarcare de 7 kg.Astfel, inseamna ca veti avea parte de un model destul de incapator, unde veti putea aseza rufele pentru intreaga familie.

Viteza maxima centrifugare pe care o include aceasta masina de spalat rufe este de 1200 rpm, fiind destul de mare. Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW D71253 are un nivel de zgomot la centrifugare 77 dB, la spalare acesta fiind de 58 dB. Fiind o masina de spalat rufe cu incarcare verticala, hubloul acesteia se va deschide spre partea superioara. Aceasta se utilizeaza destul de usor, avand un panou de comanda de tip digital.

Citeste si despre Samsung WW70J5545FW/LE

Acest exemplar are functii destul de bune, acestea fiind: Turn&Wash, Push&Open, Rapid Wash, Soft Opening, precum si optiunea Energy Saver (Economie de energie). De asemenea, sta destul de bine si la capitolul siguranta intrucat dispune de functia de blocare. Acestei masini de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW D71253 ii revine si functia Innex. Mai mult, are si programul rapid cu durata de 59 min. Progamele de spalare pe care le are masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW D71253 sunt pentru: lana, bumbac, prespalare,d elicate, colorate, EcoBumbac, sintetice. Mai are si dispensere pentru apa si detergent.

Turn&Wash este acel ciclu special de spalare in doar 45 de minute. Astfel,va veti bucura de rufe curate cat ai clipi. Soft Opening face referire la desciderea usoara a tamburului. Optiunea Energy Saver va optimiza destul de mult consumul de apa, astfel incat sa nu faceti multa consumatie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW D71253 prezinta multe trasaturi demne de luat in calcul pentru locuinta dumneavoastra.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply