Electrolux EWF1487HDW

Dorinta de a avea la dispozitie o gama variata de produse electrocasnice pe care sa le utilizati in avantajul vostru este una comuna unei game foarte mari de persoane iar in aceasta gama a electrocasnicelor se incadreaza mai ales masinile de spalat rufe. Un model insa care se pozitioneaza in gama produselor moderne si care mai mult decat atat va ofera si un nivel de confort foarte ridicat este masina de spalat rufe Electrolux EWF1487HDW. Aceasta este in acelasi timp ceea ce poate face diferenta intre spalatul rufelor si intretinerea acestora intr-un mod corespunzator.(ACUM la reducere)

Electrolux EWF1487HDW

Despre Electrolux EWF1487HDW

Avand in vedere ca vorbim despre o masina de spalat rufe cu incarcare frontala una dintre caracteristicile acestui model care primeaza atunci cand optati pentru achizitia si instalarea sa este dimensiunea.

Electrolux EWF1487HDW
Masina de spalat rufe Electrolux EWF1487HDW2, 1400 RPM, 8 kg, Clasa A+++

Aceasta este de 85 x 60 x 60.5 cm si este una care permite instalarea modelului Electrolux EWF1487HDW intr-o gama variata de locuinte indiferent daca este vorba despre una la casa sau despre una la bloc. Spatiul necesar insatalarii nu este unul care trebuie sa aiba exact aceasta dimensiune deoarece mai trebuie sa luati in calcul si spatiul necesar deschdierii usii.

Despre Electrolux EWF1487HDW

Functionarea conteaza

Citeste si despre Indesit IWSD61251CECO

Dupa etapa dimensiunii trebuie sa aveti in vedere si aspectul general al acestui model, un aspect general care in ciuda nuantei albe consacrate va aduce si elemente moderne chiar daca si dimensiunea este una moderna. Un alt element modern este cel al afisajului LCD de care masina de spalat rufe Electrolux EWF1487HDW beneficiaza si care va ofera informatii atat despre timpul de spalare dar si informatii despre celelalte setari de functionare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Elementele prezente pe langa acest afisaj sunt si ele unele moderne si este vorba despre cele care permit selectarea programelor dar si elementele ce permit un control electronic al functionarii.

Etapa utilizarii a acestui model Electrolux EWF1487HDW este una la fel de moderna precum si elemntele din cadrul panoului de control. Primul element ce trebuie analiza in acest sens este capacitatea foarte generoasa de incarcare de pana la 8kg dar si numarul de programe si variatia de programe pe care le aveti la dispozitie.

Citeste si despre Bosch WTM85250BY

Intre aceste programe veti regasi cel pentru bumbac, pentru lana, jeans, sintetice, delicate dar si unele programe mai deosebite printre care veti avea cel special pentru cuverturi, cel pentru tinutele sport dar si cel de a folosi abur pentru reimprospatare.

Toata functionarea insa este una care va fi si silentioasa nu doar eficienta si ne referim la zgomotul de 75dB produs pentru centrifugare si de 51dB pentru spalare iar partea de eficienta nu este data doar de capacitatea de spalare ci si de consumul aferent acesteia. Cu un consum ce se incadreaza in clasa de eficienta A+++ veti vedea si avantajul pe care acest model il va aduce in privinta facturilor la energie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Partea de siguranta necesara in cadrul oricarui aprat electrocasnic este si ea prezenta si se datoreaza sistemului de echilibrare al incarcaturii, de cel de siguranta impotriva copiilor dar si de posibilitatea programarii intarziate. Chiar daca pretul poate avea un impact major asupra achizitiei acestei masini de spalat rufe acesta mai este diminuat de caracteristicile deja mentionate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply