Electrolux Dual-Care EWW1696SWD

Pentru a va bucura mereu de haine spalate si uscate cat mai repede, ar fi necesar achizitia unei masini de spalat rufe cu uscator. Mai ales in cazul unei familii formata din 4 memebrii. Pentru a va bucura de un astfel de aparat electrocasnic, va recomandam masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EWW1696SWD.(ACUM la reducere)

Electrolux Dual-Care EWW1696SWD

Despre Electrolux Dual-Care EWW1696SWD

Acest exemplar are o adancime de 60.5 cm si o latime de 60 cm. De asemenea, inaltimea sa masoara 85 cm. Greutatea acestui aparat electrocasnic este de 81.5 kg. Cablul de care dispune aceasta are o lungime de 1.8 m. Este un dispozitiv de culoare alba, fapt ce il face usor de asortat in orice locuinta.

Electrolux Dual-Care EWW1696SWD
Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EWW1696SWD, Spalare 9 kg, Uscare 6 kg, 1600 RPM, Clasa A, Alb

Acest model de masina de spalat rufe cu uscator are un tip de incastrare standard. Incarcarea sa se realizeaza frontal, avand o capacitate destul de mare, respectiv de 9 kg. Astfel, se poate spune ca este potrivita unei familii formata din 4 membrii.

Despre Electrolux Dual-Care EWW1696SWD

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EWW1696SWD – despre partea interna

Citeste si despre Samsung WW60J3083LW

Este necesar de stiut despre aceasta masina de spalat rufe faptul ca are un consum mediu anual de apa de 20400 l. Din punct de vedere al consumului anual de energie, trebuie spus ca acesta este de 210 kWh.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EWW1696SWD este un exemplar eficient care include clasa de eficienta energetica A atat pentru centrifugare, cat si pentru spalare. Despre uscatorul pe care il incorporeaza acest model trebuie stiut faptul ca are o capacitate de uscare destul de buna, fiind de 6 kg. Nivelul de zgomot pe care il produce acesta la un ciclu de uscare este de 63 Db. Are o viteza maxima de centrifugare destul de buna, care este de 1600 rpm. In plus, o alta caracteristica ce trebuie mentionata este nivelul de zgomot la centrifugare pe care il are aceasta, care este de 77 dB. Nivelul de zgomot la spalare este si el de 51 dB. Despre deschiderea hubloului trebuie mentionat ca se deschide spre partea drepta, pentru a va face o idee referitoare la modul sau de asezare.

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EWW1696SWD are un panou de comanda de tip digital, ceea ce inseamna ca este un model modern. Functiile sale sunt programarea intarziata, detectarea automata a cantitatii, precum si cele 4 picioruse ajustabile ale sale. Avand astfel de picioruse acesta se va aseza mai usor fata de alte modele.

Citeste si despre LG F12C3QD

In ceea ce priveste siguranta, trebuie spus ca sta destul de bine la acest capitol. Astfel, are un sistem de detectare a spumei, precum si cea de blocare a accesului interfetei. In plus, mai detine si un sistem de etanseizare.

Programele de spalare pe care le include acest model sunt pentru: lenjerii, rufe delicate, matase, lana, program rapid, dar si un program pentru bumbac. In plus, mai are un program pentru sintetice, dar si unul pentru consumul redus de energie. Aceste programe de spalare ale sale sunt in numar de 15. Dispenserele sale sunt pentru detergent si pentru balsam.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EWW1696SWD este un model cu beneficii multiple asupra locuintei dumneavoastra, fiind cea care va spala rufele pentru intreaga familie si le va usca la fel de repede. Desi are un pret usor crescut, putem spune ca il merita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply