Candy SMART CSS4 1372D3/1-S

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 16.06.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Ce-ar fi daca v-am prezenta o masina de spalat rufe care va poate face ziua mai dulce decat o prajitura sau o bezea? Numele sau este Candy, este subtirica, eficienta si nu consuma mult. De fapt, stati. Ca sa o recunoasteti mai usor, creatorii sai au denumit-o masina de spalat rufe Slim Candy SMART CSS4 1372D3/1-S.(ACUM la reducere)

Candy SMART CSS4 1372D3/1-S

Despre Candy SMART CSS4 1372D3/1-S

Acest dispozitiv din gama Candy se remarca, mai intai de toate, prin caracterul slim. Aceasta este o masina de spalat care nu ocupa mult si care isi face treaba excelent. Dincolo de asta, cuva sa este incaparoare. Vorbim in acest caz de 7 kg care stau la dispozitia utilizatorului, fapt care face dina ceatsa masina una de familie.

Candy SMART CSS4 1372D3/1-S
Candy SMART CSS4 1372D3/1-S

Masina de spalat rufe Slim Candy SMART CSS4 1372D3/1-S, 7kg, 1300rpm, Clasa A+++, Alb

Dincolo de asta, exista pe piata masini de spalat care au dimensiuni mult mai mari, dar cuve nu la fel de incapatoare. Numarul de rotatii al masinii este de 1300, fapt care ii confera o capacitate foarte buna in ceea ce priveste stoarcerea. Carcasa sa are culoare alba, fiind genul de masina cu design simplu, care nu iese prea mult in evidenta.

Despre Candy SMART CSS4 1372D3/1-S

Masina de spalat rufe Slim Candy SMART CSS4 1372D3/1-S – masina de spalat in care tu ai incredere

Citeste si despre Arctic AED6240A++

Da, Candy a evoluat frumos in ceea ce priveste industria masinilor de spalat rufe. Dincolo de asta, a investit mult in produsele sale, pentru a face din fiecare experienta de spalat una buna. La toate acestea, se adauga consumul redus.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe Slim Candy SMART CSS4 1372D3/1-S este din categoria celor care fac parte din clasa A+++. Acest lucru inseamna cea mai economic clasa de pe piata, in momentul actual. Consumul este de 175 kWh, ceea ce nu este mult, avand in vedere faptul ca ne raportam la intreg anul si nu doar la un singur ciclu de spalare.

Referitor la consumul de apa, acesta este de 9600 l, fiind un consum care o recomandam drept o masina medie din acest punct de vedere. Si pentru ca tot i-am mentionat anterior capacitatea, trebuie sa precizam ca ea este tocmai buna pentru familiile cu 3 membri.

Citeste si despre Electrolux EWW1607SWD

Referitor la nivelul de zgomot, precizam ca acesta poate varia de la 58 de db in timpul porgramului obisnuit, pana la 78 dB atunci cand este atinsa viteza de centrifugare maxima. Nu este nici acest lucru foarte deranjante pentru utilizatori. Maisnile de spalat si frigiderele sunt printre cele mai zgomotoase dispozitive dintr-o locuinta. Uneori, lor li se adauga si aspiratoarele.

Pornire intarziata, dupa maximum 24 de ore, reprezinta un real avantaj pentru utilizatorul care vrea ca masina de spalat sa inceapa fix cand are el nevoie. De exemplu, ea poate fi programata sa porneasca sambata dimineata, cand au iesit din vigoarele orele de liniste, prevazute de regulament. Sau chiar atunci cand utilizatorul ajunge acasa de la serviciu,

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Dincolo de asta, masina ta de spalat vine cu spalare cu aburi. Eficienta si rapida. Aceasta improspateaza rufele si le confera prospetimea de care au nevoie. Usa se poate bloca instantaneu, pentru ca aceasta sa nu fie deschisa de copii, cand nu sunt parintii acasa sau cand nu ii supravegheaza.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply