Candy SMART CSS4 1272D3/1-S

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 19.06.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Masinile de spalat rufe nu sunt un moft, sunt o necesitate. O necesitate pentru cei care isi doresc haine curate si o alura respectabila. Acum, alegerea acestora depinde de preferinte. De exemplu. In ultima vreme am analizat mai cu atentie modelele de masini Candy. Si foarte multe dintre acestea ne-au surprins placut. Astfel, am gasit masina Slim Candy SMART CSS4 1272D3/1-S, un produs care se integreaza perfect in locuinte, nu doar datorita atributelor, ci si datorita designului sau. Pur si simplu nu ocupa mult. (ACUM la reducere)

Candy SMART CSS4 1272D3/1-S

Despre Candy SMART CSS4 1272D3/1-S

Culoarea acestei masini este alb. Ea este imbracata intr-o carcasa imaculata, fapt care o face usor de asortat cu alte elemente din incapere. Dincolo de asta, masina vine cu un design slim, fapt care o face usor de integrat in incaperi. Numarul de kilograme este de 7, ceea ce o face ideala pentru cupluri sau pentru persoanele care locuiesc singure.

Candy SMART CSS4 1272D3/1-S
Candy SMART CSS4 1272D3/1-S

Masina de spalat rufe Slim Candy SMART CSS4 1272D3/1-S, 7kg, 1200rpm, Clasa A+, Alb

Numarul maxim de rotatii la care poate ajunge modelul Candy este de 1200 rpm. Dimensiunile acestei masini sunt de 47 x 60 x 85 cm. Incastrarea sa se realizeaza standard, nefiind genul de masina verticala. Insa, chiar daca forma nu este verticala, eu nu ocupa mult.

Despre Candy SMART CSS4 1272D3/1-S

Masina de spalat rufe Slim Candy SMART CSS4 1272D3/1-S – tipul de masina de spalat potrivita pentru tine

Citeste si despre Samsung WW90M644OPX/LE

Masina de spalat rufe Slim Candy SMART CSS4 1272D3/1-S inseamna clasa de eficienta A+. Este un model destul de economic, insa, nu trebuie pierdut din vedere faptul ca mai exista si alte astfel de clase, mult mai economice. Printre acestea se numara A++ sau A+++.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Consumul anual de energie al modelului Slim Candy SMART CSS4 1272D3/1-S este de 246 kWh. Acesta nu este un volum foarte mare, ci este maid degraba unul potrivit. Il putem gasi drept volum specific pentru clasa A+.

Nivelul de zgomot al acesteia este de 67 dB, ceea ce nu o face nici o masina deranjanta, dar nici una silentioasa. Este genul de masina care se incadreaza in tipare din acest punct de vedere. De regula, masinile obisnuite declanseaza un volum intre 60 si 75 de Db. Deja, ce depaseste aceasta valoare poate fi considerat deranjant. Da, este vorba de un nivel prea zgomotos.

Citeste si despre Daewoo DWD-CV702G

O functie aparte este reprezentata de NFC. Masina de spalat rufe comunica usor cu urilizatorul, prin intermediul acestei functii care permite o usoara coordonare si conectare. Aceasta se activeaza de pe orice dispozitiv mobil. Toatem detaliile se regasesc in manualul de instructiuni al masinii de spalat rufe.

In ceea ce priveste programele aflate in dotarea acestei masini, nu putem aduce decat cuvinte de lauda. Acestea sunt in numar de 16 si au rolul dea satisface toate nevoile si preferintele: de la haine mai delicate care au nevoie de atentie speciala, pana la haine din bumbac sau din alte materiale care necesita o spalare temeinica.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui model este potrivit. Nu este un pret exagerat, insa ar fi fost bine daca aceasta ar fi reusit sa acopere mai bine partea de economisire. Nu este cea mai economica masina de spalat de pe piata, foarte multe modele evoluand din acest punct de vedere.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply