Candy CST G384D-S

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 19.06.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Dintre mii de modele de masini de spalat care exista pe piata se remarca unul care impresioneaza prin dotarile sale smart. Este vorba de modelul Candy CST G384D-S, un produs care ne face sa ne dam seama cat de mult a evoluat producatorul Candy in ceea ce priveste productia de masini de spalat rufe. Daca la inceput acesta era mai degraba anonim, in ultima vreme a castigat tot mai mult teren in Romania. (ACUM la reducere)

Candy CST G384D-S

Despre Candy CST G384D-S

Masina de spalat inseamna spatiu suficient pentru 8 kg de rufe. Numarul de rotatii al acesteia este de 1400. Am putea spune ca din acest punct de vedere, masina are atribute medii. Spre deosebire de alte dispozitive, aceasta vine cu display de tipul 2D. Acesta il ajuta pe utilizator sa identifice comenzile.

Candy CST G384D-S
Candy CST G384D-S

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy CST G384D-S, 8 kg, 1400 rpm, Clasa A+++, Display 2D, Functii Smart, NFC, Voice Control, 40 cm, Alb

Aceasta masina de spalat vine cu incarcare verticala, fapt care reprezinta un mare plus pentru utilizator. De asemenea, dimensiunile acesteia sunt potrivite. Vorbim in acest caz de 60 x 40 x 85 cm, ceea ce nu este foarte mult. Greutatea este de 56,4 kg. Culoarea masinii este alb.

Despre Candy CST G384D-S

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy CST G384D-S – inovatie de la Candy

Citeste si despre Hotpoint RSSG 724 JB EU

Masina de spalat Candy inseamna economie de timp. Ea uimeste prin rapiditate, dar si prin faptul ca pune la dispozitia utilizatorului o multime de programe bune, care il ajuta sa indeparteze petele dificile, aparute pe haine.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Un program aparte al acesteia este cel de 14 minute. Acesta ajuta la improspatarea rufelor, fiind genul de program economic din toate punctele de vedere: timp, energie, apa sau detergent. Alte programe ale acesteia care stau foarte bine la acest capitol sunt cel de 30 si respectiv 44 de minute. Insa, pentru rufele ceva mai murdare, trebuie sa apelati la programele mai lungi.

Functia de tipul NFC, permite un control eficient al masinii de spalat, prin apelarea la bluethooth. De asemenea, pentru cei care nu au foarte mult timp la dispozitie, dar care apreciaza progresul tehnologic, avem o veste buna: masina de spalat poate fi controlata prin intermediul vocii. Partea buna este ca aceasta poate fi accesata de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de sistemul de operare al acestuia. Asa ca el poate fi Android sau iOs. Important este ca utilizatorul sa urmeze instructiunile din carte si sa o activeze.

Citeste si despre Indesit EWSD 61252 W EU

Clasa de eficienta energetica in ceea ce priveste spalarea este tot A. Aceasta inseamna o spalare cat se poate de eficienta, pentru o masina care vine cu un consum destul de redus. Astfel, consumul de apa si detergent sunt si ele dozate in raport cu cat de murdare sunt hainele sau cat de voluminoasa este incarcarea ce a fost asezata in cuva masinii de spalat rufe Candy CST G384D-S.

Nivelul de zgomot nu putem sa spunem ca este unul foarte mare in ceea ce priveste centrifugarea, acesta fiind de 80 dB. Dar in timpul programului, cand masina merge lin, aceasta are 61 de Db.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acesteia este potrivit. El a fost stabilit in raport cu ce ofera masina. Si cum dotarile sunt bune, la fel este si pretul.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply